Μετά λέω , δεν φτιάχνω και από ροδάκινο ;
Πήγα λοιπόν στην λαϊκή και πήρα 2 ποικιλίες ροδάκινα , γιαρμάδες και κίτρινα .
Οι γιαρμάδες έχουν πιο ινώδη σάρκα και δίνουν καταπληκτική υφή ενώ τα άλλα τα κίτρινα πιο σφιχτή σάρκα και δίνουν σώμα , έτσι πέτυχα μια αρκετά δεμένη μαρμελάδα με ωραία υφή που εκτός από την προφανή της χρήση θα την βάλω και σε πάστα φλώρα.
Έβαλα και εδώ βανίλια και η γεύση της είναι μούρλια , αλλά οι γνώμες έχουν ακόμα στην κορυφή την βερίκοκο , αφού μέχρι και η πεθερά μου που δεν έτρωγε μαρμελάδες τρελαίνετε για την βερίκοκο, είναι θέμα γούστου τελικά .
Αν και προσωπικά μου αρέσει αποφάσισα να κάνω μικρό απόθεμα από την ροδάκινο και να προχωρήσω και σε άλλες γεύσεις και συνδυασμούς γεύσεων.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου